Video! Hoțul care a buzunărit și s-a ales cu o probă de urină

Un pacient care se îndrepta spre Spitalul „C.I. Parhon” din Iași pentru un control de rutină în ambulatoriu a devenit protagonistul unei povești incredibile și amuzante.

În timp ce pacientul se deplasa cu tramvaiul spre unitatea medicală, un hoț și-a pus ochii pe ceva cu adevărat prețios, și anume, buzunarul pacientului, unde se afla de fapt o probă de urină!

În timp ce se afla în tramvai, pacientul a simțit o mișcare bruscă în buzunar și a realizat că a devenit victimă. În mod incredibil, hoțul a furat în loc de portofel proba de urină.

Este important de menționat că pacientul păstra proba într-un recipient special, steril și sigilat, pentru a o aduce la spital. Într-un gest demn de un detectiv, medicul a solicitat ca hoțul de probe de urină să realizeze testul pentru proteinurie pe o perioadă de 24 de ore și să trimită rezultatele la spital. Este puțin probabil ca hoțul să fie în măsură să interpreteze corect rezultatele, dar medicul a considerat că este un mod amuzant și creativ de a recupera măcar o parte din ceea ce a fost furat. Hoțul, care ar putea deveni cunoscut sub numele de „Hoțul de Probe de Urină”, nu a fost încă identificat sau prins.

“Poveste reală de astăzi dimineață. Pacientul care venea la control în ambulatoriu la noi, la spital, a fost buzunărit în tramvai. Din fericire pentru pacient și din păcate pentru hoț, acesta a reușit să fure doar proba de urină. Îl rog să realizeze testul pentru proteinurie pe o perioadă de 24 de ore și să ne trimită rezultatele aici” a declarat conf. univ. dr. Ionuț Nistor, medic primar nefrolog la Spitalul „C.I. Parhon” din Iași, pe pagina sa de Facebook.

În final, pacientul și medicul au încercat să găsească umorul în această situație neobișnuită și au promis să continue cu determinare tratamentul medical.

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *