VIDEO! Din inima Italiei, la volanul autobuzului, în Iași. Raffaele s-a angajat la Compania de Transport Public

Din inima Italiei, la volanul autobuzului, în Iași. Este vorba despre Raffaele, colegul care a adus un suflu nou și o perspectivă diferită asupra muncii în cadrul Companiei de Transport Public Iași.

La vârsta de 54 de ani, Raffaele a ales să lase în urmă peisajele pitorești ale Italiei pentru a-și urma visul în orașul Iași. Cu cetățenie italiană și un trecut ca șofer de autobuz în sectorul privat, unde condițiile dificile l-au adus în punctul în care o simplă pizza în oraș părea un lux, Raffaele a decis că este momentul pentru o schimbare.

Raffaele a primit gratuit trainingul necesar pentru a se adapta condițiilor de lucru pe traseele locale și a găsit o echipă care îl respectă și-l apreciază. Acest nou început i-a oferit nu doar un loc de muncă sigur și bine plătit, ci și o familie profesională care îl susține.

Raffaele s-a dedicat nu doar profesiei de șofer, dar și integrării în cultura și comunitatea locală, a învățat limba română și s-a adaptat noilor condiții de viață. Raffaelle rămâne în Iași, consideră acum România casa sa și alege să viziteze Italia doar în vacanțe.

sursa – CTPIAȘI/FACEBOOK

VIDEO AICI.

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *