Video! Apartament cuprins de flăcări din cauza unei lumânări

Incendiul a fost sesizat la numărul unic pentru situații de urgență, 112, după ce mai mulți locatari au constatat că apartamentele sunt inundate cu fum prin gurile de aerisire.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Vaslui au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și o ambulanță SMURD tip B2, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament din municipiul Vaslui, în blocul nr. 358 de pe strada Feroviari.

La sosirea echipajelor de intervenție, scara blocului era inundată cu fum, asemenea mai multor locuințe. Pompierii au verificat mai multe apartamente până să afle de unde se degaja fumul.

În cele din urmă, incendiul a fost depistat în sufrageria unui apartament aflat la parterul imobilului. Focul ardea mocnit și a fost localizat în câteva minute. Nu au fost înregistrate persoane rănite sau intoxicate cu monoxid de carbon ori alte gaze toxice.

În urma incendiului au ars două canapele și un televizor, de asemenea, fiind degradată tencuiala pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost focul deschis în spațiu închis (proprietarul apartamentului a uitat o lumânare aprinsă în sufragerie, după care a plecat de acasă).

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *