Vedetele sar în apărarea Evei Măruță după valul de critici adus la adresa ei

După apariția sa în filmul „Tati part-time”, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a simțit pe propria piele ce înseamnă să fie celebră ca părinții săi. S-a lovit brusc de realitatea înconjurătoare și a văzut că în lume există fel și fel de persoane, care nu țin cont de nimic în momentele în care vor să își dea cu părerea.

În marea de comentarii jignitoare de pe rețelele sociale, s-au remarcat și câte mesaje încurajatoare. Unul dintre ele a fost scris chiar de Anamaria Prodan. Iată cum a încercat impresara să aducă un zâmbet pe fața Evei Măruță, printr-o postare făcută pe contul personal de Instagram:

„Tu ești cea mai bună! Nu te uita înapoi și nu apleca urechea la nimeni în viața ta. Ochii, mintea și pașii doar înainte!”

Dana Rogoz a publicat un mesaj emoționant în mediul online, unde a făcut o paralelă între ea și fata lui Cătălin Măruță, dar fără să îi dea numele. A dat însă de înțeles că la fel de judecată a fost și ea, când a ajuns în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă. Iată câteva dintre cuvintele ei, pline de revoltă la adresa celor care au jignit-o pe Eva Măruță:

„Să te apuci să înjuri un copil pe internet, în timp ce fluturi steagul „libertății de exprimare”, este pur și simplu grețos. (…) 

Vă spune cineva care trăiește și acum cu toate etichetele posibile și imposibile: eticheta de „sigur fiica cuiva din industrie”, eticheta de „soție de regizor” – chiar dacă aveam deja 15 ani de muncă în fața publicului, înainte să îl cunosc, eticheta de „femeie întreținută” – chiar dacă mi-am câștigat independența financiară de mică, având salariu de la vârstă de 8 ani, eticheta „actrița de seriale TV” – pusă de oameni care nu au avut niciodată curiozitatea să mă vadă la teatru sau în alt gen de producții sau eticheta „vedetă cu viață glamour, care habar n-are de greutăți”. (…) De absolut toate aceste etichete mă lovesc aproape zilnic, chiar și după 35 de ani de carieră. (…)

Dar să înjuri un copil pe contul administrat de părinții lui, fără nicio jenă, ba chiar considerându-te îndreptățit, mi se pare că e exemplul cel mai clar că mai rău de atât nu se poate ajunge în „dialogul” din social media.”

Citeste mai departe pe divahair.ro.

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *