Val de mesaje de susținere și de rugăciuni din partea sucevenilor pentru sănătatea Arhiepiscopului Calinic

Sucevenii au transmis luni și marți pe rețelele sociale sute de mesaje de susținere și rugăciuni pentru sănătatea Arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, ÎPS Calinic, după ce acesta a fost internat de urgență în spital, din cauza unei probleme cardiace grave.

Printre cei care au postat astfel de mesaje se numără și primarul de Suceava, Ion Lungu. Acesta a scris: „Suntem alături și ne rugăm pentru sănătatea părintelui nostru, Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților! Dumnezeu să-i fie sprijin și să-l însănătoșească grabnic! Doamne, ajută-ne!”

„Însănătoșire grabnică! Bunul Dumnezeu să fie lângă ÎPS Părinte Calinic! Doamne ajută!”; „Doamne ajută! Multă sănătate!”; „Dumnezeu să-l ferească de tot ce este mai rău, să ne rugam cu toții, Doamne ajută” scriu sucevenii pentru episcopul locului.

Reamintim că ÎPS Calinic a suferit, luni dimineață, în timp ce se afla la birou, o gravă tulburare de ritm cardiac și a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava. După ce a fost stabilizat, arhiepiscopul a fost transferat cu un elicopter SMURD la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iași, unde se află medicul său cardiolog curant și unde urmează să-i fie implantat un stimulator cardiac.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *