Un român dezamăgit în amor s-a legat cu frânghia în jurul unui copac, pe marginea unor stânci din Italia. L-au salvat poliţia şi Garda de coastă

Deprimat de o dezamăgire în dragoste, un tânăr român în vârstă de 35 de ani a încercat să-şi pună capăt zilelor, în Italia. Din fericire, bărbatul a fost salvat după o operaţiune a Gărzii de coastă, a carabinierilor şi a poliţiei locale. 

S-a întâmplat joi după-amiază, pe traseul turistic „La Grotta” din Castellabate, o comună din provincia Salerno, regiunea Campania, Italia.

Dezamăgit, probabil după o decepţie în dragoste, un român a încercat să facă un gest extrem, legându-se cu o frânghie în jurul unui copac aflat pe marginea unor strânci, potrivit Il Mattino

Un român a încercat să își ia viața în Italia, după o dezamăgire în dragoste

Din fericire, după o operaţiune de salvare care a durat mai bine de 30 de minute și care a fost condusă de comandantul stației de carabinieri din Santa Maria di Castellabate, Marco Cesa, alături de Gennaro Malandrino, comandantul poliției locale, și Antonino Crea, locotenentul oficiului maritim local, românul a fost salvat înainte de a fi prea târziu. 

De altfel, chiar tânărul de 35 de ani a fost cel care a cerut ajutorul, realizând probabil prostia pe care urma să o comită. La fața locului au fost prezenți inclusiv lucrători sanitari de la asociația Valcalore.

Din fericire, însă, românul nu a fost rănit.

Sursă: observatornews.ro

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *