Un polițist din Turnu Măgurele s-a urcat băut la volan. A făcut accident și s-a oprit cu mașina în porţile unei case

Un poliţist beat a provocat un accident, joi dimineaţă, pe o stradă din Turnu Măgurele.  

Aflat la volanul unui autoturism, acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a oprit în gardul unui imobil. Aparatul etilotest a indicat că agentul avea 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oficialii Inspectoratului de Poliţie Teleorman anunţă că poliţistul se afla în timpul liber, iar conducerea Inspectoratului a solicitat verificări prin structura de Control Intern.

„La data de 7 martie a.c., în jurul orei 08:00, Poliţia Municipiului Turnu Măgurele a fost sesizată prin apel la numărul unic de urgenţă 112 despre producerea unui accident de circulaţie, pe strada Stadionului din localitate. Cercetările preliminare au indicat ipoteza că şoferul unui autoturism, bărbat în vârstă de 32 de ani, din Turnu Măgurele, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu porţile de acces şi gardul unui imobil, provocând distrugeri. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. Menţionăm faptul că bărbatul în cauză este poliţist şi se afla în timpul liber”, au transmis oficialii Poliţiei judeţene Teleorman, conform news.ro. 

Jurnaliştii locali notează că poliţistul, agent de ordine publică, se afla la volanul autoturismului personal, iar imobilul în gardul căruia a intrat aparţine unui magistrat.

În urma accidentului a fost deschis un dosar care vizează infracţiunea de conducere sub influenţa alcoolului.

„Întrucât astfel de comportamente nu sunt tolerate în rândul poliţiştilor, conducerea IPJ Teleorman a dispus efectuarea de verificări prin structura de Control Intern, pentru stabilirea existenţei/inexistenţei abaterii disciplinare de comportarea necorespunzătoare în serviciu, familie sau societate, dacă aduce atingere onoarei, probităţii profesionale a poliţistului sau prestigiului instituţiei”, mai transmit oficialii IPJ Teleorman.

Sursă: stirileprotv.ro

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *