Un polițist din cadrul ITPF Iași a fost la un pas de moarte după ce a făcut infarct! Colegii săi au fost cei care l-au salvat

Polițistul în vârstă de 48 de ani a fost descoperit prăbușit într-un birou din sediul Poliției de Frontieră din Dorohoi, fără suflare. Colegii au sunat imediat la 112, iar echipajul cu asistent de la Ambulanța Dorohoi a ajuns în scurt timp la fața locului. Medicul din dispecerat a coordonat în permanență echipajul medical, iar pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator.

„Am ţinut în continuu legătura cu colegii noştri de la faţa locului. A fost nevoie de şapte şocuri electrice, şase doze de adrenalină. Din fericire, inima a pornit și, în momentul care s-a reușit stabilizarea ușoară a pacientului, a fost imediat transportat la Centrul de Primiri Urgențe Dorohoi”, a declarat medicul Nicuşor Curteanu, purtătorul de cuvânt al SJA Botoșani.

Polițistul a fost ulterior preluat de un echipaj cu medic al SMURD și transportat la UPU Botoșani pentru investigații și diagnostic specializat. Se pare că stopul cardio-respirator a survenit în urma unei tahicardii ventriculare.

Sursa:Antena3.ro

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *