Un nou studiu arată că mașinile BMW sunt cele mai avariate mașini din România

Un studiu recent al companiei de date auto carVertical a dezvăluit care sunt cele mai avariate mașini din România, iar vehiculele marca BMW au ocupat primul loc pe listă. Această observație seamănă cu tendințele din alte țări.

Marca BMW este cea mai deteriorată marcă de mașini la nivel global. . De cealaltă parte a spectrului, cu cele mai puține incidente în trafic în România, se află Alfa Romeo. O altă concluzie a aceluiași studiu, în cadrul căruia au fost analizate date privind daunele din ultimele 12 luni, a fost că Porsche, Jaguar și Mercedes-Benz sunt mărcile auto cu cea mai mare valoare medie a daunelor înregistrate.

4 din 5 mașini BMW au fost implicate într-un accident

80,3% dintre toate BMW-urile din România care au fost verificate pe carVertical fuseseră avariate în trecut. Honda (79,3%), Hyundai (71,1%), Porsche (69,6%) și Mitsubishi (68,5%) sunt, de asemenea, deteriorate des și prin urmare cumpărătorii ar trebui să fie precauți atunci când cumpără aceste mărci de mașini.

BMW se situează în fruntea listei celor mai avariate vehicule nu numai în România, ci și în multe alte țări din întreaga lume.

Citește mai mult pe adevarul.ro

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *