Un nou primar PNL va candida pe listele PSD la alegerile locale!

Un nou primar PNL va candida pe listele PSD la alegerile locale!

Primarul Costel Hugianu și cei 8 consilieri locali ai comunei Stolniceni-Prăjescu se alătură social-democraților și vor candida din partea PSD la alegerile locale.

Aceștia au regăsit în echipa social-democrată condusă de prefectul Bogdan Cojocaru mediul constructiv de continuare a proiectelor și investițiilor pentru comunitate într-o manieră onestă, echilibrată și competentă.

Până acum 6 primari și un viceprimar PNL, 1 primar USR, 1 primar PMP și peste 50 de consilieri locali s-au alăturat echipei social-democrate de la Iași.

Mă bucur că echipa noastră se consolidează din ce în ce mai mult la nivelul comunităților locale. La Stolniceni-Prăjescu nu a mai fost același ritm de dezvoltare ca în mandatul social-democrat de la Consiliul Județean atunci când a fost pusă la punct infrastructura rutieră  și au fost atrase sume guvernamentale considerabile pentru investiții în utilități, reabilitarea și modernizarea școlilor și grădinițelor, construirea de terenuri de sport.

Am încredere că alături de toți primarii social-democrați și colegii noștri din întreaga organizație formăm deja o echipă pregătită din toate punctele de vedere să câștige Consiliul Județean, cât mai multe primării în județ și cât mai mulți consilieri locali.” a declarat Bogdan COJOCARU, președintele PSD Iași.

Din echipa PSD Iași fac parte acum primarii comunelor Balș (Constantin Golduț), Valea Seacă (Neculai Miron), Brăești (Vasile Butnaru), Gropnița (Ionel Oneaga), Dobrovăț (Cătălin Martinuș), Gorban (Silviu Isari), Mircești (Leon Bălteanu), viceprimarul comunei Lespezi (Lucian Marcu), echipei urmând a i se mai alătura în următoarea perioadă și alți administratori de comunități locale din județ.

sursa – Departamentul de comunicare al PSD Iași

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *