Un medic de la Institutul Oncologic ar fi uitat o compresă în abdomenul unei paciente care a făcut septicemie şi a murit

Poliţiştii au făcut, miercuri, percheziţii la o unitate medicală din Bucureşti şi la domiciliul unui medic, în cadrul unei anchete care îl vizează pe un chirurg care a operat o femeie din localitatea dâmboviţeană Dragomireşti.

Medicul ar fi uitat o compresă în abdomenul acesteia, lucru ce ar fi dus la septicemie şi decesul femeii. El este cercetat pentru ucidere din culpă.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară la o unitate medicală din municipiul Bucureşti şi la domiciliu unui bărbat de 69 de ani, din Voluntari, medic chirurg la unitatea medicală, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă (…). În urma descinderilor, poliţiştii au descoperit şi indisponibilizat mai multe documente şi un telefon mobil, bunurile fiind necesare pentru administrarea probatoriului în cauză”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Citește mai mult AICI

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *