Un kg de urzici mai scump decât un kg de carne de vită. Cu cât se vinde un kilogram de urzici în piețele din Iași

Într-un scenariu care a surprins pe mulți, prețul urzicilor în piețele din Iași a atins cote neașteptate, ajungând la 50 de lei pe kilogram și depășind chiar și costul cărnii de vită sau de pui. Consumatorii, obișnuiți să plătească mai puțin pentru opțiunile vegetariene, se confruntă acum cu o situație în care sănătatea verde costă mai mult decât proteinele animale.

Comercianții locali își justifică noile tarife prin argumentul că urzicile au devenit un aliment de lux, apreciat pentru beneficiile aduse sănătății. Această schimbare în preferințele consumatorilor reflectă, de asemenea, o creștere a conștientizării cu privire la importanța adoptării unui stil de viață sănătos.

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *