Un băiat de 8 ani a fost diagnosticat cu o tumoră malignă pe creier. Familia ne cere ajutorul

În comuna Șinca Veche, județul Brașov, familia Novăcescu se agață de fiecare speranță pentru a-l salva pe Darius de la o boală cumplită – o tumoare malignă pe creier.

Imaginea lui Darius ar trebui să fie înfrumusețată de zâmbete și joacă, nu umbrită de coridoarele reci ale spitalelor. El ar trebui să colecționeze amintiri fericite, nu cicatrici și leziuni. După două operații grele, boala nemiloasă nu dă semne de retragere, iar acum Darius se pregătește să intre din nou în sala de operații, să lupte o luptă silnică, într-un tărâm străin, departe de căldura îmbrățișării mamei și a tatălui său.

E un apel către toți cei care simt și iubesc, către voi toți care știți că în adâncul inimii voastre zace puterea de a schimba destine. Ajutorul vostru poate fi salvarea lui Darius, căci pentru el, fiecare clipă fără boală e o comoară neprețuită, iar fiecare zi pe care o poate petrece în afara zidurilor spitalului este un vis împlinit.

Cu o voce tremurândă și ochi înlăcrimați, mama lui Darius se adresează fiecăruia dintre noi: „Cum aș putea să vă spun despre durerea ce mă sfâșie zilnic, despre frica care mă cuprinde când mă gândesc că aș putea să îl pierd? Copilul meu, care ar trebui să se teamă doar de întunericul de sub pat, se confruntă cu un întuneric mult mai cumplit – o boală care îi fură zâmbetul. Nu pot decât să cad în genunchi și să implor: ajutați-mă să îmi salvez băiatul! Ajutați-mă să îi oferim împreună șansa la o copilărie furată de cruzimea soartei. Ajutați-mă să nu îl văd cum se stinge, să nu fiu nevoită să îi spun adio înainte de vreme.”

Nu ne putem întoarce spatele. Darius are nevoie de fiecare dintre noi, de inimile noastre unite și de forța noastră colectivă. O sumă semnificativă de peste 36.000€ îl desparte pe Darius de șansa la o viață normală. Este o luptă costisitoare, dar nu este doar despre bani, este despre alegerea de a fi alături de un copil care are nevoie de noi toți. O alegere de a ne uni într-o cauză nobilă și de a îmbrățișa viața cu toată forța noastră.

Vă chemăm să vă alăturați acestei cauze și să contribuiți cu ce puteți, fiecare gest de generozitate și fiecare donație înseamnă o rază de speranță pentru Darius și familia sa. Este o invitație deschisă către toată umanitatea, să arătăm că în vremuri de cumpănă, solidaritatea noastră poate face minuni.

Pentru Darius, pentru copilăria lui, pentru viața care așteaptă să fie trăită în plenitudinea ei.

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele:DARIUS NOVACESCU

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *