Un adolescent din municipiul Dorohoi a fost reţinut de poliţişti după ce a atacat o tânără şi i-a furat telefonul mobil.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu, adolescentul de 17 ani, care purta o cagulă, ar fi încercat, anterior, să spargă un magazin alimentar.

„În seara zilei de 9 februarie, în jurul orei 22,30, poliţiştii botoşăneni au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute au spart geamul unui magazin alimentar, de pe strada Primăverii, în încercarea de a pătrunde în interior, însă nu au reuşit, părăsind zona. Ulterior, în jurul orei 23,00, un nou apel la 112 sesiza o faptă de tâlhărie asupra unei tinere, care se deplasa pe strada Bucovina. Aceasta ar fi fost atacată de un tânăr care purta o cagulă şi care a împins-o pe sol şi a ameninţat-o cu acte de violenţă, obligând-o să îi dea telefonul mobil pe care îl avea asupra sa”, a precizat oficialul IPJ.

Autorul faptelor a fost prins la scurt timp în zona centrală a municipiului Botoşani.

Conform poliţiştilor, el avea un comportament suspect, iar la vederea forţelor de ordine a încercat să fugă. Asupra sa a fost identificat telefonul victimei şi cagula.

Sursa: Agerpres

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *