Trei agenţi de Poliţie din Iaşi, trimişi în judecată pentru luare de mită

Trei agenţi de Poliţie din Iaşi – doi de la Postul de Poliţie Lespezi şi unu de la Postul de Poliţie Cristeşti – au fost trimişi în judecată pentru luare de mită, fiind suspectaţi că au primit, în mai multe rânduri, de la şoferi prinşi încălcând codul rutier, bani sau bunuri, precum alcool. Alături de cei trei poliţişti, în dosar au fost inculpaţi şi şase şoferi suspectaţi că au dat mită pentru a scăpa de sancţiuni, scrie Ziarul de Iași.

Conform unui comunicat dat publicităţii de Directia Generala Anticoruptie Iasi, în dosarul instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au fost documentate fapte de luare de mită are ar fi fost comise în cursul anului 2023.

În dosar, un agent de poliţie de la postul Lespezi din judeţul Iaşi este inculpat pentru 12 acte materiale de luare de mită, un coleg al acestuia, care acţiona împreună cu el, e suspectat de trei fapte de luare de mită. Al treilea poliţist, agent în cadrul Postului de Poliţie Cristeşti din judeţul Iaşi, este suspectat de opt fapte de luare de mită. Toţi cei trei poliţişti se află sub control judiciar.

Citește mai mult pe ziaruldeiasi.ro

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *