Spargeri în lanț. Tâlharii, pe mâna polițiștilor ieșeni

Trei tineri au fost arestați după ce au tâlhărit mai multe persoane. Polițiștii i-au reținut la scurt timp după ce au comis infracțiunile, iar acum au de dat explicații în fața legii. Dacă vor fi găsiți vinovați, riscă să fie condamnați la închisoare.

Mai multe tâlhării s-au petrecut la  Iași în ultima perioadă. De exemplu, pe 30 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Iași au reținut un bărbat de 31 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie, faptă petrecută în Stația CFR Târgu Frumos.

Din cercetări a rezultat că, la data de 30 aprilie a.c., acesta ar fi sustras telefonul mobil unei tinere și i-ar fi provocat leziuni la nivelul mâinii. Prejudiciul cauzat a fost de 7.580 de lei, fiind recuperat în totalitate. În baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. La data de 01 mai a.c., bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani și Judecătoriei Pașcani. Ajuns în fața magistraților, individul a aflat că va sta în arest de Paște. Citește AICI

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *