Sofia Vicoveanca, declarații tăioase la adresa colegilor care îi cântă piesele: „Nici măcar nu le cântă ca lumea!”

Sofia Vicoveanca a făcut câteva declarații tăioase la adresa colegilor săi mai tineri de breaslă care îi cântă piesele.

Cunoscuta interpretă de muzică populară este deranjată de faptul că aceștia preiau piese din repertoriul ei și le cântă la evenimente, concerte și chiar la emisiuni de televiziune.

Din această cauză, artista a povestit că le-a interzis total colegilor ei să îi mai cânte piesele, motivând că ea a muncit o viață întreagă pentru a ajunge în punctul în care este în prezent și că niciodată nu a cerut nimic nimănui.

„Am și eu momente când și eu greșesc. De exemplu, a dat buzna tineretul la cântecele mele. Eu apar numai cu cântecele mele la televiziune și peste tot. Și am spus: ‘Măi, stop. Respectați-mi bătrânețea! Eu am muncit. Nu am luat de la nimeni un capăt de ață. Nu am cântat din repertoriul nimănui nici măcar o vorbă nu am luat, că mi-ar fi plăcut un vers sau ceva, dar nu! Și acum toți au dat buzna”, a declarat Sofia Vicoveanca pentru Viva.ro.

„Chiar azi am avut o discuție cu o fată pe tema aceasta, o fată care a fost dansatoare și mi-a fost colegă. Nici măcar nu le cântă ca lumea. Și mi-a cerut… să își facă un colaj din cântecele mele, să meargă la evenimente. Și am spus: ‘Nu. Știi ceva? Eu nu m-am băgat în dansul tău!’ Poate-s rea! Dar nu că nu aș vrea să fie cântate, că îmi dau seama că atunci când nu am să mai fiu, o să fie vraiște în repertoriul meu. Și atunci, măcar cât trăiesc să fiu lăsată în pace!”, a mai spus Sofia Vicoveanca, potrivit wowbiz.ro.

sursa: stiri.botosani.ro

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *