Romanian Creative Week începe la Iași!

Cea de-a patra ediţie a Romanian Creative Week (RCW), care se va desfăşura la Iaşi în perioada 15-26 mai, reuneşte peste 1.000 de artişti români şi străini, 200 de evenimente, 350 de voluntari, zeci de expoziţii, festivaluri de film, de teatru şi de dans, trei zile de show-uri de modă, dar şi spectacole de arte vizuale, concerte, conferinţe şi workshop-uri.

Organizatorii celui mai important eveniment dedicat industriilor creative din UE au anunţat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, o parte dintre surprizele pregătite pentru RCW24, o ediţie care îşi propune să inspire şi să energizeze publicul, ajuns, anul trecut, la peste un milion de persoane.

„Romanian Creative Week a devenit o platformă de accelerare pentru tinerii din industriile creative. Un loc de intersecţie şi de întâlnire între diverse zone creative, un motiv de bucurie pentru iubitorii de creativitate şi o motivaţie de a deveni şi mai inspirat în viitor. Iaşul începe să culeagă roadele deschiderii şi încrederii pe care o acordă tinerilor acestei ţări. E locul de plecare pe drumul provocator al creativităţii, pentru mii de tineri. Ne bucurăm să îi primim în oraşul nostru, să îi descoperim şi să îi susţinem. În acest an, nu mai puţin de 60% dintre artiştii RCW sunt tineri aflaţi la început de carieră”, a declarat Irina Schrotter, preşedintele Federaţiei Patronatelor Industriilor Creative din România, organizatorul RCW.

sursa: agerpres

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *