Prins în flagrant în timp ce livra „marfă” în Iași. Trei persoane sunt cercetate pentru trafic de droguri

La data de 16 februarie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași, au documentat activitatea infracțională a trei persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Măsurile au fost luate, după ce, la data de 14 februarie 2024, unul dintre cei în cauză ar fi fost depistat în timp ce s-ar fi întâlnit cu un client, pentru a-i vinde aproximativ 30 de grame de canabis, cu 2.400 de lei.

Pe parcursul interacțiunii cu persoana care intenționa să cumpere, mai multe rude ale acestuia din urmă ar fi intervenit și l-ar fi agresat fizic pe cel în cauză, pe motiv că îi vinde droguri, situație care a impus intervenția polițiștilor și a unui echipaj medical.

Ulterior, au fost prinși în flagrant delict, succesiv, ceilalți doi, unul în timp ce ar fi comercializat 50 de grame de canabis cumpărate de la celălalt, iar acesta din urmă deținând asupra sa diferite cantități de canabis (drog de risc) și MDMA (drog de mare risc).

La data de 16 februarie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea a trei persoane, pentru 24 de ore.

Astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași cu propunerea de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *