Prins de polițisti cu poliță de asigurare obligatorie falsă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului Poliției de Frontieră Zona Liberă Brăila efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean român care a prezentat la controlul de frontieră, pentru mijlocul de transport condus, o poliță de asigurare obligatorie falsă.

„În data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 12.30, în Punctul Poliției de Frontieră Zona Liberă Brăila – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, la volanul unui autocamion înmatriculat în România, un cetățean român, în vârstă de 43 de ani.

Cu ocazia controlului polițiștilor de frontieră, bărbatul a prezentat documentele solicitate, printre care şi o poliță de asigurare obligatorie pentru vehiculul cu care se deplasa. În urma verificărilor specifice efectuate colegii nostril au stabilit că autocamionul nu figurează ca fiind asigurat, documentul prezentat pentru acesta fiind fals.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în înscrisuri oficiale și uz de fals, la finalizare urmând a se lua măsurile legale care se impun.

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *