Polițiștii au găsit în mașina unui tânăr de 22 de ani mai multe bunuri susceptibile a fi folosite la comiterea de infracțiuni

În cursul zilei de joi, 11 ianuarie 2-24, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul național D.N. 29 C, în orașul Bucecea, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din județul Suceava.

În urma controlului efectuat în portbagajul autoturismului, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor un pistol Airsoft, o armă Airsoft, de tip mitralieră, cu încărcător metalic introdus în armă, alimentat și două incărcătoare alimentate cu bile. 

Urmează ca polițiștii criminaliști să stabilească cu exactitate tipul de armă, categoria din care face parte și dacă sunt supuse autorizării.

Totodată, au fost identificate mai multe bunuri susceptibile a fi folosite la comiterea de infracțiuni, acestea fiind ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, urmând ca în funcție de rezultatele cercetărilor să fie dispuse măsuri legale.

sursa: stiri.botosani.ro

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *