Poliția în alertă la Iași! Șefii clanurilor de interlopi din țară, așteptați la priveghiul lui Costel Corduneanu

Poliția este în alertă la Iași, acolo unde are loc priveghiul liderului clanului de interlopi Corduneanu, care s-a stins din viață la 54 de ani din cauza problemelor cardiace.

Toți liderii clanurilor de interlopi din țară sunt așteptați la Iași, la priveghiul lui Costel Corduneanu care va avea loc la un restaurant de lux din oraș. La restaurantul aflat la ieșirea din Iași pregătirile sunt în toi. Au fost montate mai multe difuzoare, au fost scoase proțapurile și se așteaptă cortegiul funerar care va ajunge la 18:30. 

Încă din seara aceasta sunt așteptate sute de persoane care vor să vină să aducă un ultim omagiu lui Costel Corduneanu. În cursul zile de mâine și poimâine sunt așteptați și mai mulți oameni care vor veni să participe la funerarii. 

Poliția și Jandarmeria vor lua măsuri speciale pentru a preveni orice fel de incidente.Costel Corduneanu, șeful clanului Corduneanu din Iași, a murit luni într-un spital din Târgu Mureș, la vârsta de 54 de ani. Corduneanu era supranumit „Ștefan cel Mare al Moldovei” și conducea una dintre cele mai de temut grupări infracționale din România.

Citește mai mult AICI

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *