O șoferiță de 19 ani a condus în oraș cu 102 km/h peste viteza legală!

O tânără de 19 ani care ”zbura” cu mașina prin orașul Târgu Frumos a rămas fără permisul de conducere timp de patru luni de zile. Aceasta a fost surprinsă cu radarul de către poliție în timp ce conducea cu viteza de 132 km/h.

”O tânără de 19 de ani a condus autoturismul pe DN 28A din orașul Târgu Frumos cu viteza de 132 km/h control radar, pe un sector de drum limitat la 30 km/h. Astfel, aceasta a fost sancționată contravențional conform O.U.G. nr. 195/2002, fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile”, au precizat reprezentanții Poliției Iași.

În aceeași zi, 4 mai, agenții Poliţiei Orașului Târgu Frumos – Compartimentul Rutier au acţionat pe linia combaterii nerespectării dispoziţiilor legale privind conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, nerespectării regimului legal de viteză și a depăşirilor neregulamentare cu scopul prevenirii activităţilor infracţionale. ”Au fost legitimate 65 de persoane și au fost verificate 60 de autovehicule, fiind aplicate 56 de sancțiuni contravenționale la OUG nr. 195/2002, în valoare totală de 21.745 de lei. Totodată, au fost reținute cinci permise de conducere și au fost retrase șase certificate de înmatriculare”, au detaliat reprezentanții Poliției Iași.

sursa – ZDI

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *