O primărie din Botoșani s-a închis în toiul zilei, ca toți ca angajații să meargă la petrecerea unei secretare. Primarul: „Avem problemuțe cu o extindere de gaz”

Primăria din comuna Broscăuți, județul Botoșani, și-a închis porțile cu mult înainte de finalul programului, pentru ca angajații să meargă la petrecerea unei secretare. Mai mulți localnici au așteptat, degeaba, la porțile instituției. Antena 3 CNN a reușit să ia legătura cu primarul.

Într-o scenă desprinsă parcă dintr-o realitate mai degrabă absurdă decât obișnuită, primăria din comuna Broscăuți, județul Botoșani, și-a închis porțile în plină zi lucrătoare, pe data de 1 februarie, cu mult înainte de finalul programului.

Această acțiune neobișnuită a stârnit nemulțumire și întrebări în rândul locuitorilor, mai ales că nu exista nicio sărbătoare legală care să justifice închiderea.

În mod normal, o zi de joi ar trebui să fie una activă pentru administrația locală, însă în acest caz, primăria și-a suspendat activitatea chiar de la ora 14:00. Cu toate că această acțiune ar putea părea la început lipsită de importanță, un incident ulterior a scos la iveală consecințele negative ale acestei decizii.

Sursa: Antena 3

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *