O judecătoare din Suceava se droga în fața celor trei copii ai ei. Interlopii îi dădeau șpagă și bilete la festivaluri

Judecătoarea Ana Maria Chirilă de la Tribunalul Suceava se droga până și în fața celor trei copii pe care îi are, iar interlopii pe care îi proteja îi ofereau, printre altele, bijuterii, servicii de pază, bilete la festivaluri și plata deplasărilor sale.

Judecătoarea Ana Maria Chirilă, de la Tribunalul Suceava, arestată din octombrie 2023, se droga chiar și în fața celor trei copii mici ai ei, alături de interlopii cărora le punea casa la dispoziție pentru a consuma stupefiante, scrie Monitorul de Suceava.

Judecătoarea priza frecvent cocaină de față cu copiii ei minori, iar în casă avea mereu cantități nedeterminate de droguri, se arată în rechizitoriul de trimitere în judecată întocmit de Parchetul de pe lângă Înalte Curte de Casație și Justiție.

Procurorii nu știu încă modul în care judecătoarea Ana Maria Chirilă, care de la 1 septembrie 2023 trebuia să fie promovată la Curtea de Apel Suceava, a ajuns în cercul traficanților de droguri, dar sunt siguri de faptul că a devenit unul dintre membri de bază ai grupării.

Judecătoarea avea o relație intimă cu unul dintre interlopii protejați, pe care îi informa despre supravegherea lor sau parchezițiile pe care procurorii le plănuiau împotriva lor. Mai mult, a restituit interlopilor prin hotătâre judecătoarească mașini și alte bunuri furate în valoare de zeci de mii de euro, iar în unele cazuri dispunea eliberarea acestora din arest.

Bijuterii pentru ea și fetele ei și bilete la festivaluri

Procurorii au prezentat și bunurile primite ca șpagă de către judecătoarea Ana Maria Chirilă de la interlopii săi, în afară de cele menționate anterior:

În luna noiembrie 2021 – cercei pentru ea și pentru cele două fiice; în anul 2023 – o brățară cu pietre prețioase, contravaloarea sejurului la Iași – iulie 2023 și a cheltuielilor aferente participării la concert, servicii de pază și protecție pentru deplasarea de la Constanța din data de 19 august 2023, în anul 2023: folosința gratuită a unui autoturism pentru deplasarea la Cluj-Napoca și a unui autoturism pentru deplasarea la festival”.

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *