Nouă locuri la SRI pentru studenţii de la Politehnica ieşeană. Studenţii capătă statut militar şi primesc 950 lei/lună

Nouă studenţi ai Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi (TUIASI) pot avea o carieră în Serviciul Român de Informaţii (SRI) după urmarea unor cursuri de licenţă organizate de Politehnica ieşeană în parteneriat cu SRI

Astfel, oferta de şcolarizare a Serviciului Român de Informaţii prin studii universitare de licenţă organizate de institute civile de învăţământ superior, în acest caz TUIASI, este următoarea:

“Avem 9 locuri pe universitate, 4 la AC şi 5 la Electronică. Deci aşa sunt împărţite locurile. Sunt specificate clar. Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, Domeniul «Electronică aplicată» – 1 loc. Apoi, «Tehnologii şi sisteme de telecomunicaţii» – 4 locuri, şi la Facultatea de Automatică şi Calculatoare, «Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei» – 4 locuri”, a declarat prof.univ.dr. Vasile Manta, decanul Facultăţii de Automatică şi Calculatoare.

Termenul de înscriere este până pe 31 martie 2024, iar obiectivul vizează formarea de ofiţeri care vor fi încadraţi după absolvire în unităţile SRI.

Ce studenţi se pot înscrie la concurs

Candidaţii interesaţi se vor înscrie în procesul de selecţie prin transmiterea unui CV la adresa hr.tehnic@sri.ro (cu titlul Licenţă zona tehnică – Nume şi prenume) şi cu precizarea, în corpul e-mail-ului, a localităţii unde le este mai facilă contactarea de către un reprezentant HR al SRI.

Citește mai mult AICI

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *