Noi membri în organizația municipală PSD Iași

Social-democrații ieșeni au organizat un eveniment de primire în partid a noi 80 de membri din municipiul Iași și anunță că în perioada următoare vor mai organiza astfel de evenimente și în județ.

PSD este cel mai important partid al țării și va rămâne la fel după toate alegerile din acest an. Mă bucur că ieșenii ne oferă încrederea lor și doresc să se implice activ în tot ceea ce înseamnă viața de partid. Am urat bun venit colegilor din municipiu. Vor urma și alte acțiuni de primire de membri la nivelul județului. Suntem pregătiți pentru toate rundele electorale.
Am încredere că facem cele mai bune alegeri. Vom propune candidați care întrunesc majoritatea aprecierilor comunităților locale. Avem deja un exemplu foarte clar: medicul neurochirurg Lucian Eva este candidatul propus de organizația noastră pentru alegerile europarlamentare. Vă mai ofer alte exemple. La Răducăneni și Ruginoasa, tinerii noștri candidați pentru funcția de primar vor fi inginerul Radu Ionuț Balint (35 de ani) și viceprimarul Ionuț Pristăvița (47 de ani). De asemenea, la Gorban și Mircești, actualii primari Silviu Isari (38 de ani) și inginerul Leon Bălteanu (40 de ani) vor promova valorile social-democrate. Sunt măsurători sociologice care certifică pentru ei încrederea masivă a oamenilor de acolo.
Privesc cu optimism spre viitor și știu că împreună cu echipa social-democrată vom propune ieșenilor cele mai bune programe de guvernare locală, fie că vobim despre administația județeană, fie că vorbim despre administrația comunităților locale
” a declarat Bogdan COJOCARU, președintele PSD Iași.

Organizația Municipală a PSD Iași creste pe zi ce trece!

În ultimul an, peste 800 de ieșeni au ales să devină membri ai echipei social-democrate.

Ne-am întâlnit cu o parte dintre aceștia (80) pentru a le ura „bun venit” și a discuta cu ei despre soluțiile pe care le putem oferi problemelor de care s-au săturat: lipsa de proiecte a Primăriei Iași, traficul de coșmar, transportul public depășit, lipsa locurilor de parcare etc.
Munca susținută, proiectele realizate și viziunea de dezvoltare pe care o avem asupra Iașului au consolidat poziția echipei social-democrate și au revalidat faptul că suntem niște oameni asumați și dornici să aducem schimbarea mult dorită în comunitatea noastră. Găsind ușile partidului nostru deschise și rezonând cu viziunea noastră și modul de lucru, ieșenii s-au alăturat marii familii social- democrate, știind că aici pot lucra în echipă și pot dezvolta Iașul!
Îi asigur pe noii colegi de toată susținerea mea și de faptul că vocea lor va fi auzită în interiorul structurii noastre și în afara acesteia. Echipa stângii ieșene este în plin proces de consolidare și dezvoltare, fiind o forță politică și administrativă în care oamenii își pun bazele pentru a realiza schimbările pe care cei aflați astăzi la conducere nu au fost capabili să le facă!
” a spus Bogdan BALANIȘCU, președintele Organizației Municipale a PSD Iași.

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *