Mihai Danciu și Viorel Scripcariu și-au anunțat candidatura pentru funcția de rector la UMF Iași

Cei doi reprezentanți ai Universității de Medicină din Iași, care și-au anunțat candidatura la funcția de rector pentru următorii cinci ani, rectorul în exercițiu  Viorel Scripcariu și prof. dr. Mihai Danciu, și-au depus oficial candidaturile, urmând să se confrunte în alegerile care vor avea loc luni, pe 15 ianuarie, scrie Ziarul de Iași.

Perioada de depunere a candidaturilor s-a încheiat pe 8 ianuarie, iar astăzi, 12 ianuarie, contracandidații își prezintă planurile manageriale în fața comunității academice.

,, Voi prezenta programul meu managerial și viziunea pe care o am pentru dezvoltarea și înflorirea instituției noastre în anii următori. Este un moment important pentru noi toți, o ocazie de a împărtăși idei, de a pune întrebări și de a colabora pentru a contura un viitor promițător pentru universitatea noastră. Prezența și implicarea dumneavoastră sunt esențiale pentru a asigura că vocea comunității academice este auzită și că viitoarele decizii reflectă aspirațiile și nevoile noastre comune”, a scris Mihai Danciu pe pagina personală de Facebook.  

După ce este ales rectorul, el urmează să fie validat de senat în perioada 19-22 ianuarie. 

Sursă: ziaruldeiasi.ro

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *