Individ prins în timp ce-și dezgropa tatăl, mort din 2022, la Răducăneni. Credea că a fost îngropat de viu

Ciprian Filip, de 36 de ani, a fost prins într-un cimitir în timp ce încerca să-l scoată din mormânt pe tatăl său, Grigore, care a murit în anul 2022. Mama bărbatului și soția defunctului, Petronela, nu credea că soțul ei a fost îngropat de viu, deși fiul ei îi spunea mereu asta, arată cotidianul BZI.

Localnicii au fost șocați de fapta bărbatului și au spus că nu au auzit vreodată de așa ceva. „El s-a dus să îl dezgroape… Doamne ferește! Eu nu am auzit în viața mea de așa ceva. Cum să te duci să faci așa ceva? Este păcat mare… Să te duci să-l scoți din mormânt ca să ce? Nu se poate așa ceva… El a spus prin sat că tatăl lui a fost îngropat de viu. Omul a murit, săracul, de boală, cum să fi îngropat de viu”, a spus o femeie, vecină cu individul.

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz.

La data de 25 februarie a.c., Secția nr. 5 Poliție Rurală Răducăneni a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat sapă mormântul unde este îngropat tatăl său, din comuna Răducăneni. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de profanare de morminte”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Citește mai mult AICI

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *