În Iași poate fi vizitată expoziția omagială Ion IRIMESCU – 121 de ani de la nașterea marelui artist

În cadrul evenimentului Luna Sculptorilor Români, ediția a IV-a, începând cu data de 27 februarie, vizitatorii vor putea admira expoziția omagială Ion IRIMESCU – 121 de ani de la nașterea marelui artist. Evenimentul este organizat de Ateneul Național din Iași în parteneriat cu Muzeul de Artă „Ion Irimescu” din Fălticeni.

Lucrările vor fi expuse pentru prima data în Iași și vor putea fi vizitate gratuit până pe data de 19 martie la Muzeul Unirii.

Marți, 27 Februarie, la Muzeul Unirii din Iași, de la ora 17.00, va avea loc vernisajul expoziției de sculptură IRIMESCU 121. Evenimentul se încadrează în proiectul Luna Sculptorilor Români, ediția a IV-a, și este organizat grație parteneriatului cu Muzeul de Artă „Ion Irimescu” din Fălticeni, dar și cu Muzeul Unirii din Iași prin Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași.

Este pentru prima dată când lucrările marelui sculptor român sunt expuse în Iași. La vernisaj vor participa artiști, critici de artă și personalități culturale. Prezentatorul expoziției va fi Grigore Ilisei.

Expoziția va putea fi vizitată gratuit până pe data de 19 Martie, în timpul programului de funcționare a muzeului.

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *