”Iașul trebuie să iasă din zona fariseismului politic, al minciunii, ipocriziei și corupției”-PSD Iași

Apăsat de procesele de corupție, vremelnicul președinte al Consiliului Județean Iași nu mai găsește explicații pentru propria incompetență și caută peste tot vinovați.

Costel Alexe ar trebui să își vadă de problemele penale. Procesele lui de corupție au pus în pericol toate proiectele de dezvoltare ale județului. Cine vrea să fie alăturat de un personaj judecat pentru că a cerut mita 22 tone de tablă în calitate de ministru, pentru afacerea familiei? Este un ipocrit și un mincinos. Nu îl mai crede nimeni.

Vinde an de an aceleași promisiuni, fără să facă nimic concret pentru județul nostru. Se lipește fără nicio rușine de orice proiect guvernamental și își explică incompetența atacând tot zona guvernamentală. El nu se duce la București  să lupte pentru Iași. El e chemat de instituțiile statului în capitală să explice mita„, a declarat Bogdan Cojocaru, președintele PSD Iași.

Marile proiecte ale Iașului au avansat tocmai sub conducerea guvernamentală a social-democraților.

Dar, dacă se lucrează pe cele 13 tronsoane ale A7 și, în curând, pe două segmente din A8, e meritul exclusiv al PNL. Dacă, deocamdată, nu a început lucrul pe sectorul montan al A8, e exclusiv eșecul PSD. Începe șantierul Spitalului Regional de Urgență Iași. Alexe îl cântă și-l laudă, și-l asumă. E victoria PNL, nu munca susținută a PSD din ultimii doi ani.

Dacă HG cu indicatorii pentru Sala Polivalentă nu a fost emis ieri, ca înțeleg că mai sunt detalii interministeriale de pus la punct, e vina PSD. Când, în curând, va fi aprobat HG, va fi meritul PNL. Așa e Costel Alexe: ipocrit și mincinos„, a precizat liderul social-democrat.

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *