Fermier din Botoșani pe culmile disperării. Băncile i-au luat ultimele utilaje, nu mai are cu ce lucra terenul la primăvară!

Fermier din Botoșani pe culmile disperării. Băncile i-au luat ultimele utilaje, nu mai are cu ce lucra terenul la primăvară!

Fermierul a asistat neputincios la ridicarea ultimelor utilaje din fermă. Aflat în incapacitate de plată, botoșăneanul a pierdut utilajele de milioane de euro plătite 70 la sută! Pentru a le recupera are nevoie de 800 mii de euro.

Cu banii dați, cu utilajle pierdute!

Botoșăneanul Costică Murariu se află într-o situație disperată. Nemaiputând plăti ratele pentru utilajele achiziționate, două societăți de leasing au deschis procedura de insolvență pentru firma lui, au reziliat contractele și au luat o parte din utilaje.

O bancă l-a somat pentru un credit restant. Societatea lui este în faliment, iar fermierul se află în imposibilitatea de a mai cultiva terenul. Conform cererilor de insolvență depuse la Tribunalul Botoșani, fermierul din Românești are de plătit un debit total de 692 803,48 lei, plus 316 842,02 euro, companiei Deutsche Leasing România IFN și suma de 1.928 016,07 lei către OTP Leasing România IFN.

Citeste mai departe AICI.

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *