Eveniment inedit, sâmbătă și duminică, dedicat iubitorilor de plante, flori și natură, în Copou 

Peste 50 de expozanți au spus „prezent” la Garden Fest, eveniment organizat de Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV), astăzi, 27 aprilie, și mâine, 28 aprilie, pentru toți ieșenii pasionați de mediul înconjurător, de horticultură și peisagistică.

Organizat pe Stadionul USV Iași, Garden Fest este un punct de întâlnire pentru antreprenori, specialiști, studenți și toți cei pasionați de plante și natură, prin intermediul acestui eveniment dorindu-se consolidarea legăturilor între comunitatea academică și profesioniștii din domeniu.

Vizitatorii au acces la o varietate de informații și resurse, incluzând amenajări și întreținere peisagistică, plante, răsaduri, produse din plante, gazon, precum și echipamente și materiale pentru grădinărit. Vor putea participa, de asemenea, la workshop-uri organizate de expozanți și descoperi vinuri și produse viti-vinicole. Evenimentul beneficiază și de prezența Asociației Producătorilor Locali: Produs în Iași, precum și a altor asociații și organizații de profil, care vor contribui la îmbogățirea experienței vizitatorilor. Nu în ultimul rând, deliciile culinare vor fi disponibile la standurile gastronomice din zona de mâncare.

Pentru copiii prezenți sunt organizate ateliere educative, axate pe semănat și plantat în ghivece, promovând educația pentru un viitor sustenabil și respectul față de natură.

Citește mai mult AICI

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *