Echipa managerială a USV Iași pentru perioada 2024-2029 este completă

La Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV) a fost finalizat întregul proces de alegeri pentru mandatul 2024-2029.

Toți candidații înscriși la concursul pentru funcția de Decan în mandatul 2024 – 2029 și care au fost avizați de Consiliile facultăților, au fost intervievați marți, 16 ianuarie 2024, de către comisia de concurs prezidată de Rectorul USV Iași, prof. dr. Gerard Jităreanu.

Astfel, la Facultatea de Agricultură funcția de decan va fi girată de prof. univ. dr. Florin Lipșa, la Facultatea de Horticultură decan va fi în continuare prof. univ. dr. Liviu-Mihai Irimia, la Facultatea de Inginera Resurselor Animale și Alimentare, noul decan este prof. univ. dr. Daniel Simeanu, iar la Facultatea de Medicină Veterinară va ocupa această funcție până în 2029 prof. univ. dr. Mihai Mareș.

Conform normelor privind organizarea concursului pentru selectarea Decanilor, în urma concursului public, candidații selectați au fost validați de Senatul universitar, în ședința de ieri, 17 ianuarie 2024.
De asemenea, cu prilejul procedurilor de alegeri pentru mandatul 2024-2029, la USV Iași s-a mărit echipa prorectorilor. Au fost reconfirmați în funcție, prof. univ. dr. Costel Samuil, ca prorector cu activitatea didactică, prof. univ. dr. Liviu Miron, prorector cu cercetarea științifică și relațiile internaționale, prof. univ. dr. Eugen Ulea, ca prorector cu dezvoltarea instituțională și prof. univ. dr. Vasile Stoleru, prorector cu activitățile sociale.

Noii aleși în echipa managerială sunt prof. univ. dr. Denis Constantin Țopa, care va fi prorector responsabil de buget și resurse umane și prof. univ. dr. Culiță Sârbu care va coordona prorectoratul de asigurare a calității.

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *