Doi bărbați au fost prinși sub un mal de pământ la Cotnari

Pompierii din cadrul ISU Iasi au intervenit in aceasta dimineata pentru salvarea unei persoane surprinsă sub un mal de pământ, în localitatea Cotnari, județul Iași.

Echipajele din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Frumos au ajuns la locul solicitării. Este o persoană de sex masculin, inconștientă, surprinsă de la brâu în jos. Celelalte echipaje au fost întoarse din drum deoarece victima a fost extrasă de către echipajele Detașamentului de Pompieri Târgu Frumos. Victima, in stare de inconştientă a fost predată echipajului medical SAJ sosit la locul solicitării.

Update 4: Pacient in varsta de aprox 50 ani, gasit in SCR la sosirea echipajelor medicale, cu manevre de RCP in curs (CTE) efectuate de persoanele de la fata locului, care l-au extras partial de sub malul de pamant, ulterior a fost extras complet de catre pompieri si preluat de catre echipajul cu medic SAJ C2, continuandu-se manevrele de RCP, fara raspuns. S-a declarat decesul.

Update 3: Cele două victime sunt bărbați – persoana în stop cardio-respirator, 42 de ani, persoana asistată medical, 45 de ani.

Update 2: Se acordă îngrijiri medicale pentru o persoană de sex masculin care lucra la canalizare. Pentru victima extrasă au început manevrele de resuscitare.

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *