Disneyland primește aprobarea finală pentru „cel mai mare lucru” de la deschidere


Disney a depășit un obstacol major pentru a începe dezvoltarea unei extinderi colosale a parcurilor sale tematice Disneyland marți seară, când consiliul orașului Anaheim a dat în unanimitate aprobarea finală pentru rezonarea unei mari părți a proprietății.

Stațiunea originală a Disney din California, care cuprinde un cartier comercial, zone de parcare și două parcuri tematice, are aproximativ 550 de acri, ceea ce reprezintă mai puțin de 2% din dimensiunea Walt Disney World din Florida.

Dar, cu zonarea „multi-utilizare” recent aprobată, Disney își poate extinde acum parcurile tematice din Anaheim fără a achiziționa niciun teren nou, prin construirea de atracții în care compania putea anterior doar să construiască hoteluri sau parcări. Acest lucru deschide calea pentru un proiect de mai multe decenii care să-și extindă ambele parcuri tematice acolo: Disneyland și Disney California Adventure.

„Timp de aproape șapte decenii, Disneyland Resort a avut un impact unic și de neînlocuit asupra a sute de milioane de oaspeți din întreaga lume. Cât de interesant să știm că zilele noastre cele mai bune sunt încă în față – abia aștept să vă arăt ce urmează”, a declarat președintele Disneyland Resort Ken Potrock într-o declarație marți seară.

Citește mai mult AICI

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *