Descoperit în trafic, deși era posesor de permis nerecunoscut de legea română

Descoperit în trafic, deși era posesor de permis nerecunoscut de legea română

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări cu privire la un cetățean din Republica Moldova, care a prezentat la control un permis de conducere nerecunoscut de statul român.

În data de 26 februarie a.c., în jurul orei 12.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieși din țară, un bărbat cu cetățenie Republica Moldova, în vârstă de 36 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în Germania.

Citeste si Țigări de contrabandă de peste 33.000 lei reținute în Dorohoi

Descoperit în trafic, deși era posesor de permis nerecunoscut de legea română

Bărbatul a prezentat la control un permis de conducere eliberat de autorităţile din regiunea Transnistria, având imprimate datele și fotografia sa, document ce nu este recunoscut de statul român.

Colegii noștri au efectuat verificări specifice în urma cărora s-a concluzionat că cetățeanul nu este posesor de permis de conducere eliberat de autoritățile din Republica Moldova.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. La finalizarea cercetărilor, se vor lua măsurile legale care se impun.

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *