Curățenia orașului este o prioritate: Stațiile de autobuz și tramvai din Iași, spălate și curățate în fiecare seară de Compania de Transport Public

Compania de Transport Public Iași a intensificat eforturile de menținere a curățeniei în stațiile de autobuz din oraș, printr-un program de curățare care se desfășoară în fiecare seară. Această inițiativă este deja în plină desfășurare, având ca scop asigurarea unui mediu igienic și confortabil pentru călători pe durata întregului an.

De la începutul primăverii până la începutul iernii, echipa specializată de curățenie a Companiei de Transport Public Iași se ocupă de stațiile de autobuz în fiecare zi, înainte de ora închiderii serviciului. Această măsură vizează atât sporirea calității experienței călătorilor, cât și promovarea unui mediu urban mai curat și mai prietenos.

Prin implementarea acestui program de curățare zilnică, compania își propune să răspundă nevoilor comunității, oferind un răspuns proactiv la preocupările privind igiena și siguranța publică. Reacțiile primare din partea călătorilor au fost pozitive, cu mulți oameni exprimându-și aprecierea pentru eforturile depuse pentru îmbunătățirea condițiilor în stațiile de autobuz.

Video-FACEBOOK WOW IAȘI

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *