Cum se muncește în ger, la -15 grade Celsius

Muncesc seară de seară, pe un ger crunt și de – 15 grade Celsius. Este vorba despre angajatii Companiei de Transport Public Iași care depun toate eforturile pentru a le oferi ieșenilor călătorii în siguranță chiar și la temperature extreme.

Gerul și zăpada au pus la grea încercare circulația tramvaielor din Iași, iar angajații Companiei de Transport în Comun au depus eforturi impresionante pentru a menține serviciul în funcțiune. Temperaturile extrem de scăzute, ajungând până la -20 de grade Celsius, au creat condiții dificile pentru transportul public în comun.

Echipa de mentenanță a CTP Iași a lucrat fără întrerupere pentru a asigura calea de rulare curată și sigură. Angajații au fost implicați în activități de curățare, degivrare și verificare a liniilor de tramvai, precum și a stațiilor de autobuz. Lucrări de reparații și întreținere au fost efectuate cu determinare, în ciuda temperaturilor extreme.

Eforturile deosebite ale echipei au fost vizibile în special în timpul serilor geroase, când temperaturile au atins cele mai scăzute niveluri. Angajații au lucrat ore în șir, asigurând că tramvaiele pot circula în siguranță, pentru a permite locuitorilor orașului să ajungă la destinațiile lor.

Cu toate dificultățile întâmpinate, CTP Iași a reușit să asigure servicii de transport public esențiale pentru comunitatea locală.

Video: Facebook – Wow Iași

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *