Ce oraşe să vizitezi de Valentine’s Day

Dacă visezi la o escapadă romantică în doi, Valentine’s Day, sărbătoarea iubirii, poate fi o ocazie pentru a-ți îndeplini acest vis. În cazul în care te întrebi ce orașe să vizitezi de Valentine’s Day și care ar fi destinațiile romantice din Europa și din lume, ei bine, iată o listă cu sugestii:

Veneția, Italia

Plimbările cu barca pe canalele Venetiei sunt o modalitate romantică de a explora orașul, iar Piazza San Marco și Palazzo Ducale sunt locuri minunate pentru a lua o poză de amintire. Centrul orașului este Piazza San Marco, înconjurată de câteva dintre atracțiile sale turistice de top. Marea Bazilica Sf. Marco se află lângă Palatul Dogilor.

Gondolele se adună la capătul pieței din Grand Canal, iar în cealaltă direcție, o poartă de sub turnul cu ceas duce într-un labirint de pasaje înguste și întortocheate, unde sigur te vei pierde pe drumul către Podul Rialto. Dar a te pierde este una dintre cele mai mari plăceri ale Veneției, unde o imagine de vis așteaptă la fiecare colț.

Paris, Franța

Paris este considerat orașul iubirii, cu străduțe înguste și pitorești, cafenele romantice, și simbolul iubirii, Turnul Eiffel.

Numit Orașul Luminilor, Orașul Iubirii sau Capitala Modei, Parisul este capitala Franței, cunoscută pentru atmosfera sa romantică, gastronomie, modă și artă. În timp ce Parisul este compus din 20 de districte, numite arondismente, cu caracter și atracții distincte, orașul este bine cunoscut pentru reperele sale emblematice precum Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Palatul Versailles, Sacre-Coeur și Catedrala Notre Dame. Parisul găzduiește, de asemenea, unele dintre cele mai bune muzee din lume, printre care Muzeul Luvru și Muzeul dOrsay. În plus, Parisul se mândrește cu grădini magnifice, cum ar fi Grădinile Luxemburg.

Bruges, Belgia

Bruges este un oraș medieval pitoresc cu canale înguste și clădiri colorate, care oferă o atmosferă romantică perfectă pentru o scurtă escapadă de Valentines Day.
Bruges poate fi cel mai mare oraș din provincia Flandra de Vest, dar este suficient de mic pentru a fi explorat pe jos. Principala atracție din Bruges este orașul vechi, perfect pentru o imagine de carte poștală. Înconjurat de canale pitorești și ziduri medievale, cartierul istoric este plin de arhitectură veche frumoasă, inclusiv biserici romanice și gotice precum Biserica Maicii Domnului care găzduiește o sculptură Michelangelo.

Santorini, Grecia

Santorini este o insulă pitorească cu peisaje impresionante, plaje cu nisip alb și apusuri de soare spectaculoase. Ospitalitatea caldă și atmosfera romantică fac din aceasta o destinație perfectă pentru un citybreak romantic de Valentines Day.

Citește mai mult pe libertatea.ro

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *