Caz monstruos în Iaşi! O adolescentă a fost violată în repetate rânduri timp de trei ani chiar de propriul tată

Caz monstruos în Iaşi! O adolescentă a fost violată în repetate rânduri timp de trei ani chiar de propriul tată. Uneori, chiar în spaţii publice sau în vacanţele familiei. În cele din urmă, copila şi-a făcut curaj şi s-a destănuit mamei care a anunţat poliţia. Imediat, bărbatul s-a făcut nevăzut şi e căutat în toată ţara.

De trei ani, cel care trebuia să o protejeze s-a transformat într-un monstru, spun procurorii. Tatăl de 37 de ani a supus-o pe fată la orori greu de imaginat.

Fetiţa, violată de propriul tată

„Agresiunile ar fi început în 2021, pe atunci fata avea doar 11 ani. Utima dată a fost abuzată sexual de tată la începutul acestui an. Fata s-a săturat însă să suporte aceste lucruri şi i-a povestit totul mamei sale, în urmă cu o lună”, transmite Clara Mihociu, reporter Observator.

Femeia s-a dus imediat la poliţie. „Fiica sa în vârsta de 14 ani i-a adus la cunoştiinţă că tatăl său începând cu anul 2021 a atins-o de mai multe ori în zonele intime, întreţinând totodată raporturi sexuale”, a declarat Ștefan Fânariu, procuror.

Citeste mai departe AICI.

sursa – observatornews.ro

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *