Căutat de autoritățile din Germania pentru tentativă de omor, depistat și reținut la Albița

Căutat de autoritățile din Germania pentru tentativă de omor, depistat și reținut în P.T.F. Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie română și Republica Moldova căutat de autorităţile din Germania, deoarece este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor pe teritoriul acestui stat.

În ziua de 09 ianuarie a.c, în jurul orei 07.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-ITPF Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pasager într-un autocar, un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 27 de ani.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele tânărului era o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emis de autorităţile din Germania, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor pe teritoriul acestui stat.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *