Carnea de piton are gust de pui și poate fi introdusă în meniurile restaurantelor, susține un cercetător australian

Un cercetător australian a povestit că a mâncat carne de piton și crede că ar putea fi un preparat apreciat în restaurante, îndemnând lumea să mănânce șarpe, scrie The Guardian.
Dr. Daniel Natusch a mâncat piton în aproape toate modurile imaginabile. „L-am făcut la grătar. L-am avut în frigărui de satay. L-am mâncat în curry. Am făcut asta alături de indigeni, în sălbăticia junglei malaysiene”, a spus el.

„Chiar și eu am preparat-o ca biltong, carne nefiartă care este uscată cu ierburi. Cu riscul de a repeta un clișeu, are un gust de pui”, spune el. „Treci cuțitul de-a lungul spatelui șarpelui și ai un file de aproape 4 m lungime. Carne albă fermă, fără oase. Și apoi depinde de cum o prepari și, da, este grozav”, adaugă Natusch. El crede că este, de asemenea, un fel de mâncare pe care prea puțini dintre noi l-am experimentat și că creșterea pitonilor ar putea fi mai durabilă decât producția de păsări de curte, porci sau vite.
Citeşte întreaga ştire AICI

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *