Botoșăneanul rănit grav în accidentul de la Târgu Frumos și-a revenit miraculos! În schimb, fata de 13 ani este în stare gravă

Botoșăneanul Lucian Liciu, instructorul de fitness care a supraviețuit unui grav accident la Târgu Frumos, și-a revenit miraculos.

Lucian Liciu a fost implicat într-un accident extrem de grav în dimineața zilei de 30 noiembrie 2023. Bărbatul se afla la volanul unui autoturism marca Mercedes, care s-a izbit violent într-o autoutilitară care circula în noul sens giratoriu care se construiește în orașul Târgu Frumos. Șoferul camionului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

„Evoluție bună postoperatorie, are necesar de oxigenoterapie pe traheostoma. Pacientul este în continuare în terapie intensivă, în special pentru aparatul respirator. Este stabil hemodinamic, conștient”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași, potrivit bzi.ro.

Deși Lucian Liciu și-a revenit în mod miraculos, fetița în vârstă de 13 ani care se afla pe bancheta din spate al Mercedesului condus de instructorul de fitness nu este la fel de norocoasă. Fata a suferit un traumatism cranio-cerebral important și este internată în continuare în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” Iași.

„Pacienta implicată în accidentul de la Târgu Frumos este în continuare în stare gravă, în comă de gradul trei. Dacă își va reveni, va rămâne cu sechele majore”, au transmis reprezentanții Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași, potrivit sursei citate.

sursa: stiri.botosani.ro

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *