Bărbat reținut de polițiști, după ce și-a decapitat cu un cuțit pisica

Individul a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru uciderea animalelor cu intenție, fără drept.

Pe 4 ianuarie, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecța Animalelor – IPJ Suceava au finalizat verificările cu privire în legătură cu un caz de cruzime față de animale, un bărbat fiind reținut pentru uciderea unui exemplar felin.

La data de 01.11.2023 polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni, au obținut informații cu privire la faptul că un bărbat din municipiul Fălticeni, a ucis prin decapitare un exemplar felin (pisică), proprietate personală.

Astfel, joi, în urma probatoriului administrat de către polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul I.P.J. Suceava, s-a dispus măsura reținerii bărbatului domiciliat în Fălticeni, jud. Suceava, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de „uciderea animalelor, cu intenție, fără drept”. Acesta a ucis animalul pe 1 noiembrie, în jurul orei 08:00, în curtea locuinței cu ajutorul unui cuțit.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Suceava.

Citeste mai departe AICI.

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *