Bărbat de 38 de ani din Neamț, dat în urmărire internațională pentru că a violat o fetiță de 13 ani, prins la Roma. Va face 8 ani de închisoare

Un român de 38 de ani din Neamț, care era căutat internațional pentru că a violat o fetiță de 13 ani, a fost prins la Roma, în Italia. El a fost condamnat la 8 ani de închisoare cu executare. 

La data de 30 martie 2024, pe baza unei bune colaborări între polițiștii Inspectoratului de Poliție Judeţean Neamț – Serviciul de Investigații Criminale, Centrul de Cooperare Polițienească Internațională – Biroul Sirene România, Biroul Sirene Italia, Biroul Atașatului de Afaceri Interne din cadrul Ambasadei României în Italia și echipele din cadrul Comando Provinciale Carabinieri Roma, a fost prins, la Roma, un bărbat, de 38 ani, din Bodeștii de Jos, județul Neamț.

Prins și condamnat la 8 ani de închisoare

Cel în cauză era urmărit național și internațional, pentru săvârșirea unei infracțiuni de viol în forma agravată, victima fiind o fetiță, de 13 ani. 

Persoana urmărită a fost condamnată să execute o pedeapsă de 8 ani de închisoare, conform mandatului de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Piatra Neamț.

În cauză, s-a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *