Autoturism căutat de autoritățile din Danemarca, descoperit la Vama Sculeni

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism, care figura în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare de autoritățile din Danemarca.

În data de 17 februarie a.c., în jurul orei 12.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un ieșean, în vârstă de 64 de ani, care conducea un autoturism, an fabricație 2009, înmatriculat în România.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Danemarca.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 20.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *