Autostrada A8, sectorul Tg Neamț. Iași – Studiul de fezabilitate a fost respins de CNAIR: „E incomplet și prezintă numeroase erori/lipsuri”

Pe site-ul CNADR a fost publicată situația actuală a A8 (Autostrada Unirii) de la Târgu Mureș la Ungheni. Dacă numeroase contracte sunt în derulare, pe porțiunea Tg. Neamț-Iași-Ungheni situația este cea mai rea: a fost respins studiul de fazabilitate pe motiv de erori și lipsuri. Asta înseamnă că lucrările vor întârzia și mai mult, iar penalitățile curg deja.

Mai jos, vă prezentăm partea din comunicatul CNADR referitor la sectorul A8 din judeșul Iași:

Autostrada Târgu Neamț – Iași – Ungheni 

În data de 12.12.2023 a fost transmis memoriul de prezentare spre a fi depus la Agenția pentru Protecția Mediului Iași. În cadrul documentației au fost identificate erori, ce au fost remediate, iar completările necesare au fost depuse de către CNAIR.

De asemenea, prestatorul a depus documentația necesară obținerii avizului de gospodărire a apelor, fiind emise observații în data de 16.02.2024. Prestatorul a transmis în data de 05.03.2024 completările solicitate, în prezent așteptându-se un punct de vedere din partea ABA Bârlad și ABA Siret.

Citește mai mult AICI

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *