Aţi auzit de “cheia mincinoasă”? Doi ucraineni, prinşi la Iaşi cu o metodă incredibilă de furat din maşini: îţi bruiază propria cheie. Ce e de făcut?

Doi ucraineni au pus pe jar poliţiştii din Iaşi după ce au reuşit să fure din torpedoul maşinii unui tânăr din Republica Moldova o sumă mare de bani. Poliţiştii i-au căutat timp de o lună pe ucrainenii care, spun poliţiştii, nu aveau cazier şi nici nu sunt refugiaţi. Ucrainenii ar fi dat lovitura fără să ştie că moldoveanul ţine în maşină o sumă aşa mare de bani. “Hoţii au folosit o cheie mincinoasă, care blochează semnalul cheii originale iar maşina nu se mai încuie, deşi proprietarul are senzaţia că portierele au fost blocate atunci când a acţionat telecomanda”, ne-a spus un expert din Iaşi care deblochează frecvent maşini. Iată ce ne sfătuieşte expertul pentru a ne feri de hoţii din maşini.

Poliţiştii de la Secţia 3 Iaşi (Centru) au alergat o lună întreagă pentru a-i prinde pe cei doi ucraineni în vârstă de 44 de ani care au dat lovitura. Mai ales că ucrainenii nu figurau ca fiind refugiaţi, şi nu aveau nici cazier. De asemenea, cei doi hoţi par să fi acţionat la întâmplare, şi nu ştiau că proprietarul unui autoturism Volkswagen, de 24 de ani, din Republica Moldova, are atâţia bani în torpedoul maşinii: 90.000 de lei.

Citește mai mult AICI

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *