Alexia, tânăra cu mâinile replantate de medici și-a lansat primul videoclip

Într-un gest de curaj și determinare, Alexia, tânăra care a suferit amputarea ambelor mâini în urma unui tragic accident rutier la Pașcani, și-a surprins fanii săptămâna aceasta, lansându-și primul videoclip. Dansul și muzica, pasiunile care au definit-o, au devenit sursa ei de putere în procesul de recuperare și refacere.

Astăzi se face un an de la accidentul în care Alexia își pierdea ambele brațe. În noaptea de vineri spre sâmbătă, 16 decembrie 2022, autocarul care îi ducea pe artiști, ansamblul din care Alexia și fratele ei făceau parte, la un festival din Slobozia a derapat într-o curbă. Ce a urmat a fost cumplit, scrie stiri.botosani.ro.

În urma impactului, Alexia a rămas cu brațele amputate, iar timp de 20 de ore șase chirurgi, doi medici ortopezi, trei anesteziști și trei echipe de asistente, dar și Sidonia Susanu, medicul care nu s-a desprins de fată timp de 20 de ore, au făcut tot posibilul ca tânăra să fie salvată. 

A urmat un an de recuperare anevoioasă. Viața Alexiei s-a schimbat radical. Chiar dacă a trecut prin multe operații, prin recuperări chinuitoare, aceasta ne demonstrează că nu există limite atunci când iubești viața.

Astăzi, la împlinirea unui an de la teribilul accident, tânăra din Botoșani a lansat o nouă melodie, „Don’t Cry”, videoclipul fiind filmat la Teatrul Național din Iași.

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *